Jul 19, 2017

OBAVIJEST – POREZ NA NEKRETNINE

Radi utvrđivanja i naplate porezne obveze Općina je dužna ustrojiti i dalje voditi strukturiranu Evidenciju o nekretninama i o poreznim obveznicima plaćanja poreza na nekretnine.

Prikupljanje podataka i izradu Evidencije o nekretninama i o poreznim obveznicima za Općinu Vrhovine obavlja Jedinstveni upravni odjel Općine Vrhovine.

Zato Jedinstveni upravni odjel Općine Vrhovine, ovim putem, poziva vlasnike i korisnike nekretnina na području Općine Vrhovine da, u cilju pravilnog ustrojavnaja Evidencije o nekretninama i o poreznim obveznicima i utvrđivanja činjenica bitnih za donošenje rješenja o porezu na nekretnine i zaduživanja obveznika plaćanja poreza, najkasnije do 31. listopada 2017. godine dostave podatke o nekretninama i poreznim obveznicima ispunjavanjem i dostavom priloženih obrazaca, posebno za svaku adresu nekretnine odnosno katastarsku česticu.

Svi obrasci su dostupni i na internetskoj stranici www.vrhovine.hr, a mogu se ispunjeni dostaviti osobno predajom Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Vrhovine, Senjska 48, putem pošte ili elektroničkim putem na e-mail adresu: [email protected] .

Obrazac parametara za porez na nekretninu – poslovni prostor.
Obrazac parametri poreza na nekretnine – neizgradeno gradevinsko zemljiste.
Obrazac poreza na nekretnine – Stambeni prostor.

Poziv za dostavu podataka.

Eventualno potrebnu pomoć u popunjavanju obrazaca, dodatne informacije i upute molimo da zatražite putem tel. (053) 775 010, elektronski na email:  [email protected]

ili osobno u Jedisntvenom urpavnom odjelu kod Službenika-pročelnika gđe Marijane Orešković.

Ukoliko se traženi podaci ne dostave ili ako se oni bitno razlikuju od podataka kojima raspolaže Općina dobivenim od Državne geodetske uprave, Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja i Ministarstva financija – Porezne uprave, porezna obveza će se utvrditi na osnovi podataka kojima raspolaže Općina s najvišim koeficijentima utvrđenima Zakonom za stanje i dob nekretnine.

Možda niste pročitali …

Srebrna medalja za robotičare iz Otočca i Vrhovina !

Srebrna medalja za robotičare iz Otočca i Vrhovina !

Robotički klub Robo-Otočac i ekipa "Robo Otočac&Vrhovine" iz Vrhovina i Otočca osvojila je drugo mjesto na natjecanju u Zagrebu "Robocup Junior Croatia 2023" i plasirala se na europsko natjecanje "European Robocup Junior 2023" https://rcjcroatia2023.eu/ koje će se...

read more
Mir Božji – Hristos se rodi !!!

Mir Božji – Hristos se rodi !!!

Svim građanima Općine Vrhovine koji rođenje Hristovo slave po Julijanskom kalendaru, općinska uprava na čelu sa općinskim načelnikom Miloradom Delićem čestita Božić i Božićne praznike, te da ih u miru, radosti i ljubavi provedu u društvu svojih bližnjih! Mir Božji -...

read more
 • Centar za pomoć u kući
 • Škola
 • Dječji vrtić
 • Ambulanta
 • Narodna knjižnica
 • DVD Vrhovine
 • Turistička zajednica
  itransparentnost

  Podaci o općini

  Adresa: Senjska ulica broj 48
  Tel: 053 775 010
  Fax: 053 775 601
  E-mail: [email protected]

  GPS koordinate:
  45°51'06" N
  15°25'17" E

  Skip to content